Navigatie

De verfijnde en ingetogen sieraden uit de BLOOM collectie van JANANNA zijn handgemaakt. Kleine verschillen in kleur en vorm die tijdens het produceren kunnen onstaan zijn niet geheel uit te sluiten en geven ieder sieraad iets unieks. De collectie is samengesteld uit Sterling zilver en messing. Tijdens het soldeerproces krijgt messing vanwege de hoge temperatuur een blijvende rosé uitstraling. Door te schuren en polijsten tijdens de afwerkingsfase van uw sieraad komt de geelgouden kleur terug. In de BLOOM collectie van Jananna is de rosé kleur van het messing onderdeel behouden. Zowel zilver als messing zijn nickelvrije metaalsoorten. Onder invloed van licht en dagelijks gebruik kan de kleur van de materialen iets donkerder worden. Het geeft uw sieraad een mooie vintage uitstraling. Wanneer u dit niet wilt kunt u uw sieraad de oorspronkelijke kleur en glans teruggeven door het te poetsen met een speciale zilverpoetsdoek. De sieraden in deze BLOOM collectie staan symbool voor persoonlijke groei. 

 

per pagina
 • Oorstekers 1. BLOOM
  Oorstekers 1. BLOOM

  Deze oorknopjes zijn gemaakt van Sterling zilver en messing. De doorsnede is ongeveer 6 mm. Het staafje dat door het oor gaat is van zilver. De oorbellen zijn ook goed te combineren met het zilveren oorknopje uit de collectie…

  € 29,95
 • Oorstekers 2. BLOOM
  Oorstekers 2. BLOOM

  Sterling zilveren oorknopjes. De kelkjes hebben een doorsnede van 6 mm. Ook mooi om één van de andere oorknopjes ernaast te dragen.

  € 22,95
 • Oorstekers 3. BLOOM
  Oorstekers 3. BLOOM

  Sterling zilveren oorknopjes met een verguld balletje in de kelk van de BLOOM.

  Ook mooi te combineren met één van de andere oorbellen van Jananna.

  € 24,95
 • Oostekers 4. BLOOM
  Oostekers 4. BLOOM

  Oorknopjes van Sterling Zilver. De kelk van de BLOOM is verguld aan de binnenkant.

  € 29,95
 • Oorhangers 1. BLOOM
  Oorhangers 1. BLOOM

  Oorhangertjes van Sterling zilver en messing. Het bloempje valt net ónder de oorlel. Combineerbaar met bv. de BLOOM oorsteker en/of de DOTS oorknopjes.

  € 29,95
 • Oorringen 1. BLOOM
  Oorringen 1. BLOOM

  Sterling zilver oorringetjes met een doorsnede van ongeveer 1.5 cm. Het "bloompje" ( messing en St. zilver ) heeft een doorsnede van ongeveer 7 mm.

  € 34,95
 • Ketting 1. BLOOM
  Ketting 1. BLOOM

  De ketting is van Sterling zilver en hanger van Sterling zilver en messing. Lengte van de ketting is 42 cm.

  € 39,95
 • Ketting 2. BLOOM
  Ketting 2. BLOOM

  De ketting van Sterling zilver is 90 cm. lang. De hanger is gemaakt van messing met Sterling zilveren bolletjes en oogje. Doorsnede van de hanger is ongeveer 2 cm.

  € 59,95
 • Armband 1. BLOOM
  Armband 1. BLOOM

  Massief Sterling Zilveren spangarmband. De armband is gehamerd en heeft het kleine BLOOM-pje on top met een doorsnede van 6 mm. Geschikt voor de small/medium pols.

  € 74,95
 • Armband 2. BLOOM
  Armband 2. BLOOM

  Mooie solide spang-armband van massief, gehamerd Sterling Zilver. Het BLOOM-pje bovenop heeft een verguld balletje en heeft een doorsnede van 6 mm. Deze armband is geschikt voor de small/medium size pols.

  € 79,95
 • Armband 3. BLOOM
  Armband 3. BLOOM

  Deze solide, gehamerde armband-spang is gemaakt van Sterling zilver. Het BLOOM-pje on top heeft een vergulde binnenkant en een doorsnede van 6 mm. De spang is geschikt voor de small/medium size pols.

  € 82,95
 • Armband 4. BLOOM
  Armband 4. BLOOM

  Deze spang-armband is gemaakt van massief, gehamerd Sterling zilver. Het BLOOM-pje bovenop heeft een doorsnede van 8 mm. Het maansteen druppeltje heeft een doorsnede van 3 mm. De binnenkant van het kelkje is geoxideerd wat een…

  € 82,95
per pagina
© 2015 - 2020 Jananna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel