Navigatie

De gehamerde sieraden uit de BARK collectie van JANANNA zijn handgemaakt, dus kleine verschillen in kleur en afmeting zijn daardoor niet uit te sluiten. Er is gebruik gemaakt van Sterling zilver en messing. Tijdens het soldeerproces krijgt messing vanwege de hoge temperatuur een blijvende rosé uitstraling. Door te schuren en polijsten tijdens de afwerkingsfase van uw sieraad komt de geelgouden kleur terug. In de BARK collectie van Jananna is de rosé kleur van het messing onderdeel in een aantal sieraden behouden. Zowel zilver als messing zijn nickelvrije metaalsoorten. Onder invloed van licht en dagelijks gebruik kan de kleur van de materialen iets donkerder worden. Het geeft uw sieraad een mooie vintage uitstraling. Wanneer u dit niet wilt kunt u uw sieraad de oorspronkelijke kleur en glans teruggeven door het te poetsen met een speciale zilverpoetsdoek. De sieraden in deze BARK collectie staan symbool voor gelaagdheid. Don't judge a book by it's cover...

 • Oorsteker 2 BARK
  Oorsteker 2 BARK

  Oorsteker van gehamerd geelgoud messing en Sterling zilver. Stekertje dat door het oor gaat is van zilver. Afmeting afdekplaatje óp het oor is ongeveer 8 mm x 6 mm en hanger is ongeveer 4 cm x 8 mm. Totale lengte van de oorbel is…

  € 39,95
 • Oorsteker 3 BARK
  Oorsteker 3 BARK

  Deze oorbel is gemaakt van gehamerd geelgoud messing. De steker door het oor is van Sterling zilver. Totale lengte van de oorbel is ongeveer 4 cm.Deze oorbel bestel je per stuk.

  € 39,95
 • Oorsteker 4 BARK
  Oorsteker 4 BARK

  Eén oorsteker geheel van Sterling Zilver. De totale lengte is ongeveer 7 cm. De lengte van de gehamerde hanger is ongeveer 2 cm ( incl. oogje ) en de breedte is 3 mm. Heel mooi te combineren met bv. één van de diverse…

  € 39,95
 • Oorsteker 5 BARK
  Oorsteker 5 BARK

  Hoe mooi kan eenvoud zijn... De totale lengte van deze Sterling zilveren oorbel is 10 cm. de "O" heeft een doorsnede van 6 mm en de gehamerde Bar daaronder is ongeveer 10 mm lang. Per stuk te bestellen.

  € 29,95
 • Oorhanger 1 BARK
  Oorhanger 1 BARK

  Deze oorbel heeft een Goldfilled oorhaak en bestel je per stuk. Het gehamerde hangertje ( ongeveer 3.5 x 1 cm ) is van geelgoud-kleurig messing. Oorhaak en hanger zijn verbonden door Sterling zilveren ketting en oogjes. Totale…

  € 39,95
 • Oorhanger 2 BARK
  Oorhanger 2 BARK

  Geheel Sterling zilveren oorbel. De totale lengete van de oorbel is ingeveer 6 cm. Beide "O's" hebben een doorsnede van 6 mm. De gehamerde Bar is ongeveer 10 mm lang. Deze oorbel bestel je per stuk.

  We could wear these every day!

  € 39,95
 • Ketting 2 BARK
  Ketting 2 BARK

  Sterling zilveren ketting in twee maten verkrijgbaar. Het hangertje is gemaakt van gehamerd geelgoud messing. Afmeting hanger is ongeveer 3 cm x 1 cm. Totale lengte hanger ( incl. dubbele kettinkje ) is ongeveer 7 cm.

  € 49,95
 • Ketting 3 BARK
  Ketting 3 BARK

  Sterling zilveren ketting met messing tussenringetje en gehamerde messing hanger. Lengte van de korte ketting is 42 cm. Afmeting hanger is ongeveer 4 cm x 8 mm.

  € 59,95
 • Oorringen 1 BARK
  Oorringen 1 BARK

  Geheel zilveren oorbellen, in twee maten te bestellen. Op de foto: Sterling zilveren oorringetjes van 10 mm ( ook leverbaar in 12 mm ) met daaraan gehamerde hangertjes van totaal ongeveer 10 mm lang.

  Hangertjes zijn los evt te…

  € 39,95
 • Armband 1 BARK
  Armband 1 BARK

  Armband van Sterling zilver. Tussenstuk is genaakt van gehamerd, geelgoud messing. Afmeting is ongeveer 4 cm x 8 mm.

  € 29,95
 • Armband 2 BARK
  Armband 2 BARK

  Gehamerde Sterling zilveren armband. In verschillende maten verkrijgbaar. Ongeveer 5 mm breed, halfrond. De armband is enigszins groter/kleiner te buigen.

  € 59,95
 • Armband 3 BARK
  Armband 3 BARK

  Gladde Sterling zilveren armband. De band is halfrond, de breedte is ongeveer 5 mm. Op de bovenkant is een messing, gehamerd stukje gesoldeerd van ongeveer 4 cm. lang.

  € 59,95
© 2015 - 2020 Jananna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel