De Japanse "MIYUKI" collectie.

Dit verfijnde werk met Edelstenen, Kristallen en Japanse Miyuki kraaltjes is eigenlijk drie dimensionaal borduren. Met lange en superdunne naalden worden alle stenen en kralen aan elkaar genaaid met een sterk, speciaal garen en stevig ( ook tussentijds ) afgehecht. In een goed gefaciliteerd atelier waar alle benodigde gereedschappen edelstenen en kralen voor handen zijn, ontstaan nieuwe ontwerpen en technieken. 

Je kunt ervan uitgaan dat ieder sieraad met zorg en aandacht, speciaal voor jou is geborduurd. Ieder sieraad is uniek in kleurgebruik en samenstelling. 

 

 • Lelietje van Dalen
  Lelietje van Dalen

  Om de goudkleurige kern zijn Miyuki's en kristallen geborduurd. Onderaan hangt een lichtgrijs, gefacetteerde kristal van 2mm. De oorhaken zijn Goldfilled.

  Afmeting incl oorhaak : 3,5 x 1,2 cm.

  € 34,95
 • Sneeuwklokje mini
  Sneeuwklokje mini

  De bronskleurige Japanse Miyuki kraaltjes zijn geborduurd om een gouden druppelvorm. Onderaan hangt een zoetwater parel. De oorhaken zijn Goldfilled.

  Afmeting incl oorhaak : 3 cm x 1 cm.

  € 39,95
 • Sneeuwklokje
  Sneeuwklokje

  Om de goudkleurige druppelvorm zijn brons- en parelkleurige Miyuki kraaltjes geborduurd. Onderaan hangt een zoetwater parel. De oorhaken zijn Goldfilled.

  Afmeting incl oorhaak : 4 x 1,5 cm.

  € 44,95
 • Pioenroos
  Pioenroos

  Het hart van de pioentjes is een goudkleurige ring. Daar omheen zijn witte glaspareltjes en bronskleurige Miyuki kraaltjes geborduurd. Onderaan hangt een zoetwater parel. De oorhaken zijn Goldfilled.

  Afmeting incl oorhaak : 3,8 x…

  € 49,95
 • Bosanemoon
  Bosanemoon

  Om de goudkleurige ring zijn kleine Japanse Miyuki kraaltjes geborduurd, in brons- en parelkleur. Ertussen zijn gefacetteerde Peridot edelsteentjes verwerkt. De oorhaken zijn Goldfilled.

  Afmeting incl oorhaak : 3,3 x 2,5 cm.

  € 39,95
 • Ranonkel
  Ranonkel

  Onderaan het Ranonkeltje hangt een kleine gefacetteerde nudekleurig kristal van 2 mm. Om de goudkleurige ring zijn diverse Miyuki kraaltjes geborduurd in brons- en parelkleur én lichtgrijze kristallen. De oorhaken zijn…

  € 34,95
 • Klokjesbloem
  Klokjesbloem

  Aan de Goldfilled oorhaken hangt een klein klokje van glanzende, koperkleurige Miyuki kraaltjes en kleine gefacetteerde kristallen. Onderaan hangt een koperkleurige kristal met ingesloten regeboogkleuren.

  Afmeting incl oorhaak :…

  € 39,95
 • Anemoon
  Anemoon

  Rond de goudkleurige cirkel zijn brons- en parelkleurige Miyuki kraaltjes geborduurd. Onderaan zijn drie gefacetteerde Labradoriet edelstenen verwerkt en daar onder hangt een zoetwater parel. De oorhaken zijn Goldfilled.

  Afmeting…

  € 39,95
 • Little Lathyrus
  Little Lathyrus

  Goldfilled oorhaakjes met daaraan hangertje met parelkleurige, Japanse Miyuki kraaltjes. De pastelkleurige kristal is een subtiele eyecatcher!

  Afmeting : 3 x 1.7 cm (incl oorhaakje)

  € 49,95
© 2015 - 2020 Jananna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel