Retourneren:

Iedere koper heeft wettelijk recht op een zichttermijn van veertien dagen. In onze algemene informatie staat uitgebreid beschreven hoe u kunt retourneren. Eventuele bijkomende retourkosten worden hier ook beschreven. Jananna accepteert de geretourneerde zending alleen indien aan bepaalde voorwaarden is voldaan. U dient in íeder geval vooraf melding te maken van uw retournering, dan krijgt u van ons een retournummer. Zonder duidelijk vermeld retournummer op de envelop nemen wij deze niet in ontvangst.

Direct na ontvangst van uw bestelling dient u het pakket te controleren op de juiste artikelen en Jananna direct in te lichten indien de bestelling niet klopt of beschadigd is. U kunt dit doen door binnen 24 uur het contactformulier in te vullen en daarop duidelijk te vermelden wat u constateert. U kunt ons ook berichten via info@jananna.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een passende oplossing te bespreken.

In verband met hygiëne kunnen oorbellen niet worden geretourneerd. Wij realiseren ons dat dit voor u niet optimaal is echter daar staat tegenover dat u er vanuit kunt gaan dat de oorbellen die u bestelt en ontvangt nieuw, niet eerder gedragen én schoon zijn! Wij hopen dat u onze keuze waardeert en vragen u om begrip.

Voor verdere vragen omtrent retourneren lees " Algemene Info ". Indien u daarna nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

 

 

 

 

© 2015 - 2024 Jananna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel