Elke zeep die voor jou wordt gemaakt heeft als uitgangspunt heerlijk verzorgend te zijn én goed voor moeder natuur. Elke zeep van het Zeeplokaal is plantaardig en dus 100% vegan friendly! Onze zeep is vrij van sulfaten zoals SLS en SLES.

Puur natuur it is. 

We kiezen ervoor geen palmolie te gebruiken vanwege de negatieve impact van de palmolie-industrie op dier en natuur. We werken zoveel mogelijk met biologische ingrediënten. In de productomschrijving kun je zien welke ingrediënten biologisch geproduceerd zijn. Kortom: handgemaakte zeep, lokaal gemaakt.

Back to basics!

 

 • Maanzaad 130 gram
  Maanzaad 130 gram

  Dit is de scrubzeep van het Zeeplokaal! Met de maanzaad scrubzeep scrub je je huid op milde wijze. De maanzaad scrubzeep bevat uitsluitend natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Zoals iedere zeep van het Zeeplokaal.

  Zepen van…

  € 10,95
 • Groene klei & Bergamot 130 gram
  Groene klei & Bergamot 130 gram

  Onze handgemaakte zeep met groene klei en bergamot is een heerlijk milde, reinigende zeep. De geur van bergamot geeft een ontspannen gevoel. Dit is een van onze favoriete handzepen. Onder de douche is deze zeep ook heel…

  € 10,95
 • Rozen en Palmarosa 130 gram
  Rozen en Palmarosa 130 gram

  Zeep met rozen en bloemige etherische oliën is een heerlijk luxe zeep. Het is genieten om je dagelijks te wassen met bloemblaadjes, gewoon omdat het kan ????

  Onze zepen bestaan enkel uit ingrediënten die mild zijn voor je huid.…

  € 12,95
 • Groene thee en Citroengras 130 gram
  Groene thee en Citroengras 130 gram

  Dit is een heerlijk frisse zeep met groene thee en citroengras. Groene thee en etherische citroengras olie zijn fijne ingrediënten die kalmerend werken. Met deze zeep zorg je voor een frisse start van je dag!

  Al onze zepen zijn…

  € 10,95
 • Zwarte actieve kool en Tea tree 130 gram
  Zwarte actieve kool en Tea tree 130 gram

  Dit is de meest sterk reinigende zeep van het Zeeplokaal. En een beauty om te zien! De zwarte actieve kool & tea tree zeep kun je ook als gezichtsreiniger gebruiken.

  Onze zepen zijn volledig plantaardig, parfumvrij, plasticvrij,…

  € 10,95
 • Haarzeep Maca & Grapefruit 130 gram
  Haarzeep Maca & Grapefruit 130 gram

  Op zoek naar een natuurlijke shampoo? De haarzeep van het Zeeplokaal is het antwoord! Was je haren op natuurlijke wijze. De ervaring leert dat je je haren minder vaak hoeft te wassen door het gebruik van een natuurlijke…

  € 12,95
 • Haarzeep Aroniabes & Rozemarijn 130 gram
  Haarzeep Aroniabes & Rozemarijn 130 gram

  Opzoek naar een natuurlijke shampoo? Een haarzeep is het antwoord! Door een haarzeep te gebruiken was je je haren op milde wijze.

  Al onze zepen zijn parfumvrij, sulfaatvrij, palmolie-vrij, proefdiervrij en plasticvrij. Wat zit er…

  € 12,95
 • Huishoudzeep Citroen en Eucalyptus 130 gram
  Huishoudzeep Citroen en Eucalyptus 130 gram

  Met deze schoonmaakzeep wordt jouw huishouden weer een stukje groener! We gebruiken biologische kokosolie en koolzaadolie uit Nederland voor deze natuurlijke zeep. Onze schoonmaakzeep kan je voor diverse huishoudelijke klussen…

  € 10,95
© 2015 - 2023 Jananna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel