. Sterling Zilver en Brass zijn metaalsoorten die in de loop van de tijd onder invloed van gebruik en licht enigszins kunnen verkleuren. Door te poetsen met een speciaal daarvoor geschikte zilverpoetsdoek geeft u de natuurlijke kleur en glans weer terug aan uw sieraad. Bij ernstiger gebruikssporen, bv. deuken en krassen is deze doek niet voldoende.

Goldplating en Oxidatie is een gouden respectievelijk zwarte laag die tijdens een speciaal proces óp het zilver wordt aangebracht. De dikte van de laag kán in de loop van de tijd afnemen ( slijtage ) als deze in contact komt met bijtende, chemische stoffen zoals die voorkomen in oa. zee- en zwembadwater, parfum, crème en haarspray. Ook de zuurtegraad van de huid speelt een belangrijke rol én de manier waarop u uw sieraad bewaart. Ons advies is om sieraden op een koele en donkere plek te bewaren in een zachte katoenen doek, los van elkaar zodat er geen contactschade kan ontstaan. Draag uw sieraad niet tijdens douchen en slapen. Breng uw sieraad niet in contact met bv. water, zeep, zout en chloor.

Gebruik van een zilverpoets (-doek) verwijderd vuil en aanslag, maar versnelt het slijtageproces van de oxidatie- en goldplating laag.

Goldfilled is een metaal ( veelal geen zilver maar koper ) waarop een dikke laag van 14 karaat goud wordt aangebracht. De kwaliteit is zeer goed te noemen.

 

 

 

 

© 2015 - 2024 Jananna | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel